Prima pagină > Anunțuri > Sănătatea a putrezit. Trăiască sănătatea.

Sănătatea a putrezit. Trăiască sănătatea.

Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc face un apel la solidaritate. Zicala te îndeamnă: „La plăcinte înainte!”. Ei bine, joi 7 Aprilie a.c. (2011) la orele 14:00, plăcintele sunt la îndemâna oricui dacă participă la mitingul de protest din faţa Ministerului Sănătăţii (MS).

Coaliţia militează pentru demisia ministrului sănătăţii Cseke Attila, a directorului casei naţionale a asigurărilor de sănătate (CNAS) Nicolae Lucian Duță şi pentru neobligativitatea cardului de sănătate.

Foarte mulţi prieteni comuni de-ai fiecăruia (asta ca să nu vă atac direct) se declară nemulţumiţi în urma deciziilor luate de MS declarând răspicat că trebuie luate măsuri. La nivelul nostru de cetăţeni de bună credinţă, neluaţi în seamă decât poate odată la 4 ani, protestul este singurul instrument prin care cei care se declară reprezentanţii noştri mai iau contact cu noi, iar această întâlnire de grad III le este incomodă de cele mai multe ori. Din păcate, reprezentanţii noştri se simt stânjeniţi să ne reprezinte.

Ministrul sănătăţii, Cseke Attila este un instrument arogant folosit de guvern pentru implementarea unor măsuri foarte cunoscute de vasta românime conştientă de pericolele ce ne pasc în lâncezeala noastră mioritică, bazată pe continuarea proverbului citat mai înainte: „..la război înapoi”.

Care sunt problemele Coaliţiei cu ministrul Cseke şi preşedintele CNAS?

1. Inflaţia de informatizare în sistemul medical românesc. În primul rând respectabilii au investit o sumă considerabilă din bugetul ministerului pentru informatizare. Foarte bine! ar spune unii oameni mai calculaţi şi conştienţi de binefacerile organizării centralizate. Şi eu dac-aş fi ministru aş prefera să am permanent la zi situaţia tuturor numerelor din sistem: paturi ocupate, pentru ce boli, ce medicamente sunt prescrise şi pe ce bani, de câte ori şi unde merg în general banii strânşi de la asiguraţi, câte operații se fac, etc… Toate bune şi frumoase până la comparaţia dintre cerinţele publicului larg şi tabelele funcţionarilor de la minister ce se dovedesc de foarte multe ori incompetenţi.

1. Plătitorul îşi doreşte un medic bine plătit care să fie într-atât de mulţumit de remuneraţia sa încât să vrea de bunăvoie să primească o recunoaştere scrisă de la însuşi maestrul Hippocrate, în care acesta să-l recomande pentru o bună practică medicală efectuată fără compensaţii suplimentare percepute sub formă de şpagă, mită, ciubuc, bacşiş, sau oricare alte forme de remuneraţie altele decât cele prin care CNAS s-ar achita de bunăstarea medicilor noştri atât de dispuşi să-şi încerce norocul prin ţări mai calde.

2. Avem foarte mulţi medici români buni, dar partea proastă e că majoritatea sunt plecaţi în străinătate. Acei medici care au mai rămas printre noi ne mai spală din când în când cu furtunul rece şi ne zic: nu avem paturi destule, nu avem medicamente, nu avem personal, nu avem spaţii salubre, nu avem ambulanţe destule, nu avem inimă să le zicem pacienţilor că nu ne putem satisface îndatoririle din pricina sistemului, nu mai avem ficaţi să alegem între 50 de oameni pe cel care va primi unicul rinichi primit pentru transplant în ultima lună, nu mai avem, nu mai avem, nu mai avem.

2’. CNAS se face că plouă. „Clientul nostru, stăpânul nostru?„ Are plătitorul, sau beneficiarul asigurării de sănătate o garanţie că se poate încrede în statul român, a cărui exponenţi sunt un ungur şi un parvenit, că îl va ajuta când va fi bolnav? Fără a o mai lua pe ocolite, şi pentru că nu doresc să folosesc o expresie oarecum vulgară precum „a freca duda”, vă voi răspunde scurt şi la obiect. NU!. Ministerul şi Casa se ocupă cu informatizarea sistemului.

Vă amintiți de acel soft de 70 de milioane de Euro pe care în cele din urmă s-au plătit 110 milioane şi care a dat chix chiar dacă unii informaticieni se lăudau că-l puteau face cu doar 400.000 (deci de vreo fix 275 de ori mai ieftin) cu garanția că nu va da vreodată erori? Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) nu este unul rău în mod nevolnic. Are doar păcatul de a fi nepoliticos pentru că arată cu degetul arătător – lucru absolut inadmisibil prin cărțile de bune maniere – către mârşăviile făcute pe seama inocenţei noastre cu bani publici. Dom’ ministru împreună cu maestrul de ceremonii CNAS, au dat din banii spitalelor, medicamentelor sau mai precis din banii noştri proprii şi personali un contract ce oferea de aproape 30 de ori mai mulţi bani pentru ceva ce exista deja.

-„Vrei să vinzi poporului meu pâine cu cinci sute de mii (50 lei) bucata? Te aranjează tetea, doar să ai grijă să-mi scot şi eu pârleala” -„Sigur, dar ai de unde scoate suma asta?” -„Am, că desfiinţez 20% din spitalele româneşti!”

3. Starea de război înfiinţată de ungur prin spitale. Oameni necăjiţi năclăiesc prin spitalele dizolvate printre cadrele medicale dezorientate de certitudinea postului lor. Paturi lipsă, aglomeraţie prin spitalele existente.. care român cu calmul lui calculat ar fi crezut că aceste decizii aberante s-ar putea pune în aplicare într-un stat civilizat? Ei bine, mârşăvia a avut loc. Ne dorim în continuare un asemenea ministru? Un aşa guvern care se înhaită cu şpăgari ce se ascund în spatele unor statistici? Vă las să vă răspundeţi singuri la aceste întrebări.

4. Transformarea spitalelor în azile de bătrâni, scamatorie financiară. Printr-o diversiune altfel greu de dibuit, UE a început să ne asiste bătrânii. Cine are un suflet bun, pe lângă un spaţiu adecvat pe persoană fizică şi o felie de caşcaval barosană depusă-n bancă, poate face o crescătorie de bătrâni. Pe bani europeni. Iniţiativa nu poate fi decât lăudabilă dacă uiţi că marea majoritate a acelor bătrâni va fi doar folosită ca pe o masă de manevră pentru a căpăta mai mulţi bani pentru omul cel bun şi afacerist, care îşi are printre preocupări, altele decât normalul filantropism mizantrop şi gerontofag, stoarcerea de monede de la bolnavii României. ”Radem spitale şi ne luăm bani pe boşorogi”, par a gândi dumnealor. Acum înţeleg zicala „Cine nu are bătrâni să-şi cumpere” … căci ia bani buni pe ei de la uniunea europeană!.

5. Cardul de sănătate, instrument de control al populaţiei. N-aş vrea să intru în speculaţii plauzibile legate de faptul că un organism internaţional doreşte să ne controleze mişcările în totalitatea lor. Nici n-aş vrea să mă hazardez momentan la vreo aluzie la sionişti, masoni, noua ordine mondială (NWO), new age, satanişti,.. înşiruiri de litere care la prima vedere par doar cuvinte cheie pentru motoarele de căutare, dar în fapt sunt spuse exact pentru motoarele de căutare, confirmând într-o oarecare măsură alarmele conştienţionale pe care le-aţi auzit în creiere. Pe lângă manipularea gugălistică la care tocmai v-am expus vreau doar să vă amintesc despre sistemul german. În ţara doicilor (doici land) asigurările de sănătate ţin loc de ministerul muncii de la noi. Statul neamţ îţi cunoaşte toate hibele, obiceiurile, adresele, amantele, avortonii, curvele, răcelile, locurile de muncă, salariile şi chiar obiceiurile sedentariste. De ce? Dai un ban nene, dar ştii că face. Pai ce face? Știe să aproximeze cât de demn ești de a beneficia de banii pe care ți-i plătești pentru propria bunăstare. Dacă ești obraznic, chiar dacă plătești ca oricare altul, beneficiezi de mai puțin. Deci data viitoare când te mai plezneşte careva în parcare vei plăti cu ix% mai mult din cauză că devii un factor de risc. Te discriminează grosolan doar ca să-ţi bage mai adânc mâna-n buzunar. Mâine poimâine te trezeşti că dacă ai răcit a doua oară eşti pedepsit să cumperi mai scump aspirina.

6. Aspectul creştin al cardului de sănătate. Ca român ce mărturisesc fără nici o umbră de îndoială, stânjeneală sau reţinere credinţa creştin-ortodoxă, mă simt obligat să vă anunţ că există o serie clară şi bine definită de articole, filme, declaraţii şi orice doriţi dumneavoastră ce se pronunță împotriva documentelor cu cip, că sunt ele buletine, paşapoarte sau carduri de sănătate. Coaliţia împotriva statului poliţienesc nu se poate deroga de la expunerile argumentate de unii din cei mai vizibili duhovnici români. Există anumite avertismente în Biblie precum cărora însemnarea nu e bună. Ca boboc al acestor argumentări v-aş putea face un mic rezumat: dacă vă lăsaţi cipaţi de CNAS sau MS veţi deveni bovine ale antihriştilor. Cu o moarte toţi suntem datori, dar unii preferă s-o facă-n norme creştine, iar alţii să se lase hrăniţi cu alimente hormonate pentru a trăi mai mult, a da lapte mai mult, realizând într-un final tardiv că li s-au pus coarne ce le vor face mai dulce trecerea către cel necurat.

7. Sănătatea neamului românesc putrezeşte. Coaliţia ce luptă împotriva Statului Poliţienesc are un pragmatism coerent timpului nostru. Mânăstirea Petru Vodă sau Noua Dreaptă sunt unele din cele 20 de organizații membre ale coaliției și reprezintă ultimele bastioane de românism ortodox din ţară.

Noi, ca simpli români suntem moralmente obligaţi să luăm o poziţie împotriva nedreptăţilor la care suntem supuși ceas de ceas. De aceea vă fac un ultim apel pentru participarea la mitingul de joi. Aveţi şi „plăcinte”, aveţi şi „război”! Grecii au trimis 100.000 de oameni în stradă pe această problematică. Este musai să răspundem în acelaşi fel de ziua mondială a sănătăţii. 7 aprilie 2011, ora 14:00, „la ţeapa cu cartof”. Ministrul şi preşedintele casei se vor face în continuare că plouă, dar măcar vom şti că nu suntem singuri şi că ne pasă. Neamul românesc nu a murit şi îşi afirmă puterea prin oamenii conștienți de problemele neamului.

Pentru detalii de organizare îl puteți contacta pe domnul Viorel Ene, președintele Coaliției Împotriva Statului Polițienesc la numărul de telefon 0766.482.999 sau la adresa de mail ene.libertate@gmail.com

Anunțuri
Categorii:Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 20/04/2011 la 08:45

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: