Prima pagină > National > Tamás Sándor joacă alba-neagra cu stema României din documentele oficiale ale CJ Covasna

Tamás Sándor joacă alba-neagra cu stema României din documentele oficiale ale CJ Covasna

Dragi ascultători, vin cu ştiri mai mult inundaţiare decât incendiare din camera mea întunecată de emisie. În judeţul Covasna jocurile de noroc se practică inclusiv prin instituţiile statului. Jocuri de noroc, de culise, politice, jocuri de influenţe cu iz de separaţionism teritorial, sau chiar jocuri de putere abuzivă în detrimentul bunului simţ, bunului mers al societăţii şi a corectei funcţionări a aparatului birocratic de stat.

Tamas Sandor, un cârnat îmbibat de prea multă paprika, se face că plouă cu tunete şi fulgere când vine vorba de a respecta legea şi a aplica stema României pe documentele oficiale ale consiliului judeţean pe care-l conduce. În viziunea paprikosului, stema pe care o vedeţi în imaginea alăturată denaturează contextul suveranităţii teritoriale pe care acesta o visează de mic şi pe care nu o ascunde sub pernă când îşi suge degetul.

Veţi spune probabil despre mustăciosul cu un ochi roşu si cu altul verde că este un „bozgor împuţit” sau un „ungur bun de sacrificat de Ignat” dar ţin morţiş să vă contrazic: nu domnilor, este doar un simplu membru UDMR!

Haideţi să vedem împreună cam cu ce se ocupă maghiarul inculpat.

 • Din CV-ul său aflăm că s-a născut în fatidicul an ’66 şi face dreptul la Budapesta unde probabil se familiarizează la sânge cu legile româneşti, deoarece se apucă sa practice avocatura în Romania.  Publică nişte articole din care n-am înţeles absolut nimic în Magyar Szemle, Erdelyi Szemle, Magyarsag es Europa, Erdelyi Muzeum, Magyar Kisebbseg, Szekelyfold. Poate fi vizitat la Târgu Secuiesc, Piaţa Gabor Aron, nr. 24, iar felicitările de ziua domniei sale pot fi trimise pe adresa tas@kezdi.ro. Ceva românesc până acum? Nimic?
 • Din ’90 intră în UDMR, iar în ’96, probabil emoționat de vorbele preşedintelui de atunci Marko Bela, Țelul UDMR e autonomia teritorială, care ni se cuvine”, se face şef peste organizaţia de Covasna. Între timp e parlamentar şi preşedinte de consiliu judeţean.
 • Din cele 30 de luări de cuvânt în parlament, nitam-nisam, 7 au fost cu prezentarea tipurilor de autonomie teritorială, cu toate că aveau legătură cu comisiile din care făcea parte cam cât am eu treabă pe la Dolhasca în următoarele zile. Vezi lista completă aici.
 • Declaraţiile de avere ale stimabilului ne fac să credem că e uituc şi are nevoie de lecitină, sau că e pur şi simplu mincinos şi corupt precum un politician veritabil. Uită să declar aproape 10 hectare de teren, cheltuie sau acordă împrumuturi de peste 150.000 RON la un venit de 70.000… etc. Am evitat să vă dau toate detaliile pentru că sunt prea multe şi pot fi citite apăsând aici.
 • În campania electorală se lansează cu un slogan nazist: ”Haromszek mindenekfelett!” ce în traducere înseamnă “Trei Scaune deasupra tuturor”, (denumirea de Trei Scaune venind de la vechea denumire a Covasnei) plagiind celebrul Deutschland uber alles. Chiar dacă acest slogan miroase a zeamă de lacăt la puşcărie (datorită legii 31/2002 privitoare la interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob) nea’ Tamas stă bine mersi şi dă cu pixul prin camera deputaţilor.
 • În 2008 inaugurează panoul ilegal de la Aita Mare în care sfidează nu doar pe românii din diasporă cu mesajul „Ţinutul Secuiesc” scris în 3 limbi pe fundalul unei porţi încadrate de doi cetăţeni costumaţi ungureşte. Mujicia se destramă la tribunal pe 9 martie 2010.
 • În mai 2010 continuă măgăria anticonstituţională anunţândprima ediţie a zilelor ONG-urilor Ţinutului Secuiesc” excluzând practic românii de la o manifestaţie organizată de oficialităţile locale ce pur teoretic ar trebui să reprezinte interesele Ţării!
 • În 2011 se înghesuie ca fata mare la cetăţenia maghiară, dorind să devină primul etnic ungur ce primeşte această distincţie nobilă.

Să recapitulăm. Avem un parvenit de ungur cu bube-n cap la declaraţiile de avere, şcolit la Budapesta, militant al autonomiei teritoriale a Ţinutului Secuiesc, ce se foloseşte de slogane naziste în campanii electorale, elimină stema României din documente oficiale, ridică panouri ilegale sfidătoare la adresa românilor, încearcă epurarea românilor prin organizarea de activităţi discriminatorii, cu cetăţenie maghiară,.. şi care stă la căldurică în parlamentul nostru nestingherit de nimeni în jocurile lui murdare. Mi se pare mie sau este vorba despre un conflict de interese la mijloc? Anti-român, separatist, uns ca reprezentant al guvernului României într-un județ în care românii sunt marginalizați.

Domnule Tamas, sunt convins că ştiţi ce aveţi de făcut cu acel pistol.


Anunțuri
Categorii:National
 1. pistolarul
  12/09/2011 la 19:19

  Ceva românesc? In anul 2009 a primit a vaca Bălțata de ziua de naștere de la prieteni! Doamne ! Ferește-ne de acest mustăcios!

 1. 12/06/2011 la 16:45

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: