Prima pagină > National, Ortodox, Politica, Psihozele maselor > Sarkozy îi interzice lui Rădoi sărutul crucii pe stadion

Sarkozy îi interzice lui Rădoi sărutul crucii pe stadion

Ca nişte euro-slavo-musul-daco-geţi calmi ce suntem, încercăm să vedem de ce s-a luat la bătaie lumea în jurul nostru.

 

Am fost indignaţi când se punea problema interzicerii icoanelor în şcoli. Când pe balanţă s-au pus 95% creştini într-o parte şi 5% alte religii într-altă parte, ideea părea şi este în continuare absurdă. Cei 5% sunt o minoritate care conform corectitudinii politice sunt îndreptăţiţi să se simtă discriminaţi, dar cine să mai creadă în corectitudinea politică în momentul în care 95% au de suferit de pe urma celor 5% care latră împotriva unui obiect de cult decent, ce te cheamă la iubire, cinste şi corectitudine faţă de ceilalţi? Paradoxal, dar corectitudinea politică militează împotriva corectitudinii în general.

 

Ideea venea din Franţa, un stat în care s-a creat un dezechilibru al proporţiilor diferitelor religii prezente în şcoli datorită migraţiei masive a musulmanilor din vechile colonii Franceze. Chiar şi aşa, musulmanii care s-au simţit discriminaţi, au făcut-o după model jidănesc, fără a fi de fapt decât interesaţi de a-şi arăta colţii. Musulmanii îl acceptă pe Hristos drept profet şi au ca fundament al Coranului Biblia şi Evanghelia, după cum am arătat într-un articol cu ceva vreme în urmă (apăsaţi aici pentru citirea articolului), deci de fapt nu au nimic împotriva icoanelor creştine. Iar când zic „jidănesc” nu mă refer la evrei, ci la uscăciunile acestora.

 

La începutul anilor 2000 se punea problema punerii în scenă a operei rock „Jesus Christ Superstar” fapt care a scandalizat pe oficialii patriarhiei române din pricina non-concordanţei operei cu istoria oficială şi cel mai probabil adevărată. Abia în 2006, Adrian Pintea, a pus în scenă acest spectacol, eveniment la care a participat oricine a plătit un bilet, pentru că presa nu a făcut mare vâlvă în jurul subiectului. Când se scandaliza patriarhia pe tema unei idei, subiectul devenea de scandal.. iar când cineva a pus mâna să facă un spectacol artistic, presa a tăcut mâlc pentru că nu conţinea nuditate, manele, etc.. Totul s-a terminat într-un mediu privat fără a jigni în mod public nici un creştin iar lucrurile au fost îngropate înainte de-a scoate cineva securea războiului. În privat.

În ultimele două zile extremiştii arabi şi francezi şi-au arătat muşchii de macho. Musulmanii din Arabia Saudită l-au pus la punct pe fotbalistul Mirel Rădoi pentru că îşi săruta crucea la începutul meciurilor. Noi românii dac-am vedea un fotbalist musulman făcând o metanie înaintea meciului l-am privi cu respect şi ne-am pune încrederea în el că se roagă pentru un rezultat bun. Arabii în schimb o iau drept „provocare a maselor”. Provocare a maselor la ce? La prozelitism? Nu eram conştient că Rădoi a devenit misionarul creştinătăţii în lumea musulmană. Credeam că s-a dus acolo să câştige un ban cinstit, că de uitat la gagici nu se poate.. căci gagicile poartă un voal peste figură, mâini, sâni, glezne, coate şi orice vreau eu sa văd la ele. Dacă te uiţi la o femeie te uiţi ca la un sac! Dar dacă tot s-a dus la arabi să facă un ban cinstit, poate n-ar fi rău să încerce să se muleze în public teritoriului în care locuieşte, dacă majoritarii sunt alergici, pentru că altfel riscă să genereze probleme. Că tot veni vorba de acel voal, francezii l-au interzis pe motiv că încalcă drepturile femeii, femei care acum se simt dezbrăcate public. Aştept cu interes legea în care femeile între 14 şi 30 de ani nu vor putea purta haine de la mijloc în sus nici măcar iarna, pentru că se neagă dreptul bărbaţilor de a privi la ele, iar celor mai în vârstă interzicerea pe domeniul public pe motiv că ne sperie câinele. Jos sutienul! Vrem butelie!! Jos guvernul!!! Lăsând gluma, n-ar fi rău ca musulmanele, pe perioada cât arogantul de Sarkozy suferă de cufureală, să uite voalul acasă.

 

Ridicol  şi Abdullah bin Abdul Aziz şi Nicola Sarkozy. „Eşti penibil arabule, învechitule, că porţi voal la femei.” „Eşti un satanist românule. Vrei să ne corupi populaţia, vrei să ridici oamenii în stradă.” Ridicolul acesta se vede mai greu dacă nu te uiţi la ambii jucători. Ambii joacă împotriva religiei şi a valorilor tradiţionale dar francezul, tot in spiritul corectitudinii politice, discriminează şi mai tare populaţia majoritară, fie ca aceasta e compusă din creştini sau musulmani aprobând marşuri de poponari pe străzile Parisului.

 

N-ar fi corect să mă fac vinovat singur de discriminare. Şi nemţii, şi englezii sunt la fel de toleranţi cu anomalia genetică a poponarilor. Românii tolerează la fel de voioşi circul de papagali dezbrăcaţi prin Bucureşti, dar se inflamează când o musulmană îşi plimbă de mână copilul ascunzându-şi ochii sau bărbia cu un voal. Şi americanii, şi olandezii, şi toată lumea „emancipată” acceptă depravarea, dar face bubiţe pe piele când constată o manifestare religioasă, fie ea şi personală. N-ar fi rău să ne mutăm vreo 20 de milioane de creştini sau musulmani pe la chinezi, ca să devenim o minoritate insignifiantă, şi să le interzicem sărbătorile cu dragoni, pentru că aceşti dragoni nu au afişaţi chiloţi peste picioare păroase sau văluri peste ochi. Îi rog pe Abdullah bin Abdul Aziz şi Nicola Sarkozy să nu mai cumpere nimic de la chinezi până aceştia nu remediază problema. Credeţi că vor bate palma?

Cenzura e şi ea de două feluri.

1. Pozitivă când cineva din minoritate încearcă să epateze pentru a influenţa majoritatea şi se manifestă public cu ceva ce deranjează.

2. Negativă, când majoritatea încearcă să-şi vadă de treabă şi nu poate pentru că minoritatea de la punctul 1 se face vinovată de pretenţii absurde.

 

Două tabere se luptă, iar fiecare tabără are facţiunile sale. Ca oameni normali, ca euro-slavo-musul-franco-germano-daco-geţi n-avem în fapt de ce să ne luăm la bătaie, când ne cunoaştem bine valorile şi punctele comune. Este cineva interesat să se folosească de „divide et impera”? Poate „Franc”-masoneria? Părerea noastră e că Sarkozy şi Abdullah Aziz nu dau doi bani pe bunul mers al timpului ci sunt doar marionete ale unor forţe ce vor să ne dezbine pentru a ne conduce impunându-ne valori false.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: