Prima pagină > Anunțuri, Homosexuali > Miting Noua Dreaptă împotriva Mr. Gay Europe

Miting Noua Dreaptă împotriva Mr. Gay Europe

logoND_PDF(1)Asociația Noua Dreaptă organizează un miting de protest împotriva organizării concursului de miss a homosexualilor în România.

Cristian Grigoraşi, şeful filialei ND Braşov a declarat: „Nu vor fi violenţe din partea noastră. Vrem ca prin simpla noastră prezenţă să-i facem să conştientizeze că nu sunt bine văzuţi la noi în ţară.

Tudor Ionescu, preşedintele Noua Dreaptă a declarat că acţiunile mişcării vor fi îndreptate împotriva activităţilor publice ale homosexualilor, având în vedere că activităţile private din dormitorul lor nu au cum să ne deranjeze.

_________________

Degeneraţii îşi vor afla câştigătorul în ziua sărbătorii Floriilor, sfidând un întreg popor în momentul în care acesta sărbătoreşte intrarea triumfală a Mântuitorului în Ierusalim.

Noua Dreaptă procedează corect neapelând la violenţă cu această ocazie. Poponarii de pretutindeni sunt bine organizaţi şi finanţaţi. Au o vizibilitate publică mai puternică decât Biserica sau mişcările naţionaliste şi caută orice motiv să se victimizeze pentru a fi şi mai bine finanţaţi şi a căuta o şi mai mare vizibilitate publică. Violenţa nu ar face decât să le faciliteze aceste lucruri, pe când un protest calm în care se arată dispreţul şi poziţia creştină nu face decât ca această vizibilitate publică să le fie nefavorabilă.

Împreună cu mulţi alţi prieteni, acest mic blog (https://flamuraverde.wordpress.com) îşi propune să polarizeze cât mai mulţi români de bună şi dreaptă credinţă în jurul câtorva idei ce sunt bine înfipte în solul românesc. Una dintre aceste idei este menţionată în obiectivele Noii Drepte: „Protejarea familiei tradiţionale şi combaterea iniţiativelor ce vizează legalizarea căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale„. Mi se pare o ocazie bună pentru orice creştin să arate că manifestările de acest tip nu îi sunt indiferente. Nu trebuie nimeni să se înroleze în Noua Dreaptă pentru acest lucru. Va fi doar o acţiune în care oameni cu aceleaşi idei se reunesc şi arată că nu le e ruşine că suntem români şi că vom fi permanent pe baricadele bunului simţ naţionalist-ortodox.

Mitingul va avea loc Sâmbătă 16 Aprilie 2011, în faţa castelului Bran şi va începe la ora 09:00. Pentru mai multe informaţii puteţi să ne contactaţi la adresa de mail .


Reclame
Categorii:Anunțuri, Homosexuali
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: