Prima pagină > Amuzant, Homosexuali, National > Comunitatea Gay înspăimântată de represaliile Noii Drepte

Comunitatea Gay înspăimântată de represaliile Noii Drepte

Peste 50 de jandarmi, 30 de poliţişti şi 15 poponari s-au înspăimântat la vederea unei mâini de băieţi şi o fată de la Noua Dreaptă

Sâmbătă 16 aprilie 2011, cu noaptea-n cap, ne-am îmbarcat 4 oameni – membri ai Noii Drepte – într-o maşină personală, pentru a ajunge la ora 9 dimineața în Bran, unde urma sa aibă loc o întâlnire de gradul 3 cu degenerații care au venit să ne întineze sărbătorile pascale, sub pretextul unui concurs de miss denumit mr. gay europe. În Bran ne-am întâlnit cu camarazi din Noua Dreaptă Braşov şi PP Braşov, ne-am salutat, şi așteptând venirea celor cu simţurile umane atrofiate, ne-am pus pe taclale.

Între timp eram atent supravegheați de zeci bune de jandarmi, poliţişti, civili cu căşti în urechi, ‘geims bonji’ cu trenciuri si telefoane mobile, cameramani, reporteri şi e posibil să fi fost şi vreo 3 sateliţi geostaţionari. De sămânță. Jandarmii veniseră cu un autocar, un camion de echipamente, câteva dube cu girofar pe care scria cu litere înalte de 17 centimetri „jandarmeria”, și pentru că erau încă somnoroşi nu apucaseră să sape tranșeele, să pună gardurile cu sârmă ghimpată, minele anti-personal, senzorii de mişcare, iar piloţii bombardierelor abia decolaseră de la Ghimbav.

Numărul jandarmilor poate fi estimat incorect la numărul de 45 de locuri cât are un autocar, din care se pot scădea: ghidul turistic, secretara şefului şi şeful, locţiitorul adjunct al bucătarului, şoferul şi mătuşa unui fin de-al unei cumnate a unui amic din partea surorii cuiva care stătea în Bran şi n-avea pretext să-şi vadă cunoştinţele.

Zis şi făcut, pac-pac, în 5-10 minute deja toată lumea se uitase la toată lumea, noi ne făcusem că ne-am uitat prin tot talciocul de la intrarea la castel, Cristi Grigoraş se făcuse că dă interviuri, jandarmii se făcuseră că nu ne-au văzut, poliţaii se făceau că dădeau din mână la maşini, presa se făcea că se pregăteşte să surprindă reconstituirea bătăliei de la Termopile, bombardierele făceau lupinguri pe deasupra noastră, dar cel mai important e că poponarii nu-şi făceau apariţia. Nici măcar grav nu mi se pare că unul din ofiţerii incognito, se prefăcea nemulţumit şi cu voce tare unui coleg de-al lui că „nu mai apar odată ăştia”, anacronic de fix când treceam eu pe lângă ei.

„La un semn deschisă-i calea şi s-apropie de noi, personajul singur sincer, un căţel de prin Băicoi, temător pentru-al lui ulcer”

Nerăbdarea febrilităţii sau febrilitatea nerăbdării, resuscită vechile prietenii dintre Noua Dreaptă şi Jandarmerie. Unul din jandarmi nu s-a putut abţine şi i-a divulgat unui camarad faptul că pidosnicii veniseră mult mai devreme şi se cărăbăniseră înainte să apărem noi. Adică pe la spate, cum le place lor să procedeze. Mai mult decât atât, închiseseră castelul pentru terţi pe la poarta oficială şi intraseră pe la poarta neoficială. Adică prin dos, tot cum le place lor. Noi, oameni cu capul pe umeri n-am anticipat subversivităţile unora cu scaun „pe cap”.

Aşadar şi prin urmare!

Poponarii au venit mai devreme de teamă să nu ne luăm la cafteală cu ei şi s-au tirat cât au putut de repede. Jandarmii au mai rămas o vreme să ne dea impresia că încă îi aşteaptă pe pârţari să ajungă pentru ca aceştia să aibă timp să se depărteze în voie de batalionul de „spartacuşi” detaşat de Noua Dreaptă acestei acțiuni.

Organizatorii concursului sodomit n-au făcut o cerere către primărie pentru un eveniment public, deci gendarmeria nu avea ce să caute acolo. Ce căuta de fapt jandarmeria acolo? Mă întreb câţi bani s-au cheltuit pentru deplasarea forţelor de ordine şi a logisticii aferente în condiţiile în care raportul de forţe era absolut disproporţionat, iar motive de îngrijorare ale autorităţilor nu ar fi trebuit să existe pentru că se cunoaşte caracterul paşnic al manifestărilor noii drepte. Nu ne va răspunde nimeni niciodată acestor întrebări, dar vreau să subliniez grija absolută pe care statul nostru o acordă protejării unui fenomen ce ne face de rușine.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: