Prima pagină > Anunțuri, Homosexuali, Social > Homosexualitatea este o boală

Homosexualitatea este o boală

Această lună, concomitent cu concursul de miss a domnișorilor homo europeni, a fost pornită o campanie de afișaj urban ce dezinformează pe unii trecători  și agresează pe alții. Panourile publicitare conțin imaginea unui nou născut în spital, având la mână o brățară pe care scrie cuvântul ”homosexual” și un slogan conform căruia ar trebui să ne dumirim că orientarea sexuală este pur aleatorie și nu reprezintă o alegere sau o boală.

Un individ din orice specie este sănătos când prin caracteristicile sale ancestrale are capacitatea de a-și duce specia mai departe prin reproducere. Selecția naturală face ca specimenele superioare să aibă un ascendent față de cele inferioare prin particularitatea că genele lor vor avea o pondere mai mare în generațiile viitoare. Homosexualitatea reprezintă un handicap, o boală, ce purifică specia umană de gunoaie, boală pentru care există tratamente dar sunt ignorate.

Un fenomen paradoxal se petrece în zilele noastre. Cu toate că totalitatea copiilor sunt rezultatul cuplurilor de heterosexuali, volumul homosexualității crește. Acest lucru se datorează campaniilor venite din sfera corectitudinii politice, sau a dictaturii minorităților asupra majorității. Campania cu bebelușul catalogat abuziv drept homosexual este doar un mic pas dintr-un proces lung ce dorește mai întâi acceptarea ideii de homosexualitate la mase, urmând ca mai târziu să fie implementate legi care să faciliteze căsătoriile între persoanele de același sex și adopțiile copiilor de către cupluri homosexuale. Dacă aceste condiții vor fi împlinite, stabilitatea familiei tradiționale va fi dezechilibrată. Căderea în panta homosexuală va fi și mai ușoară, facilitând indivizilor șansa nedorită de a participa cu capital genetic speciei. Copiii în primul rând sunt influențabili iar prezența tolerată a degeneraților printre ei le cauzează o percepție eronată asupra realității. Copilul meu vede bărbați sărutându-se pe stradă și va crede că așa e ”cool”, sau că trebuie să le urmeze exemplul. Personal, cred de cuviință că sunt dator să-mi protejez odraslele de asemenea abuzuri.

Sunt intolerant și discriminatoriu? Nu! Homosexualii sunt intoleranți cu mine, cu principiile mele, ale majorității, agresându-mă cu parade deocheate, minciuni sfruntate în campanii de ”sensibilizare”, concursuri publice mediatizate intens, dispreț față de tradițiile și credința mea română.

Homosexualitatea este o alegere. Homosexualitatea este o boală!

Iată o luare publică și responsabilă de poziție față de campania mincinoasă.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: