Prima pagină > Basarabia, Istorie, Politica > Moldovenii dezmint participarea Noii Drepte la mica revoluţie de pe 7 martie 2009

Moldovenii dezmint participarea Noii Drepte la mica revoluţie de pe 7 martie 2009

Parlamentului Republicii Moldova i-au trebuit 2 ani de cercetări ca să afle ca nu Noua Dreaptă a generat evenimentele din aprilie 2009.  Doi ani în care la fiecare acţiune din Basarabia membrii au fost urmăriţi şi şicanaţi cu orice ocazie de autorităţile de pe ambele maluri ale Prutului. Reunirea fraţilor români le dădea palpitaţii şi dureri de cap. Diplomaţiile, inclusiv ucrainiene şi ruse s-au intoxicat de fiecare dată, arătând cu degetul spre Bucureşti când venea vorba de interferenţa în politica lor internă. Ruşii au călcat cu şenilele în Basarabia şi Bucovina de Nord peste demnitatea noastră ca neam, iar când sângele acestui neam a început să clocotească au dat vina pe „teroriştii” noii drepte, sau şi mai rău, incriminându-l absolut fantasmagoric pe Traian Băsescu, un personaj care nu a avut niciodată de gând să lingă rănile lăsate de ghearele comuniste şi de despărţirea unui teritoriu de patria mamă. Prefăcutul de Băsescu poate fi incriminat doar de populism pe această temă.

Camarazi, să ne asigurăm că data viitoare raportul „organelor” referitor la evenimentele ce au condus la unirea Basarabiei cu România va atribui rolul principal Noii Drepte şi militanţilor de dreapta!

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: