Vaccinarea obligatorie


Cică se intenționează introducerea vaccinării obligatorii la copii, fiecărui copil urmându-i-se a da un carnet de vaccinare pe care părintele să-l prezinte ori de câte ori este nevoia medicului sau asistentului ce urmează a injecta progenitura pentru a completa vaccinul făcut.

Zis și făcut am spune. Dacă nu vrem să ne vaccinăm copiii dăm foc carnetului de vaccinuri și cu asta basta, dar tarantela nu se oprește aici. Acest carnet de vaccinare se pare că va fi necesar copiilor pentru a fi acceptați în grădinițe și școli.

Obligativitatea vaccinării genereaza discriminare între cei ce se conformează sistemului cu cel puțin două categorii de oameni. A. Cei ce nu doresc vaccinarea din rațiuni religioase.. și aici nu sunt mulți, pentru că ortodoxia din câte știu eu nu se războiește cu medicina și B. cu cei care nu doresc vaccinarea din motive medicale, uneori alimentate (pe drept sau nu – asta rămâne ca timpul să decidă) de teorii conspiraționiste.

Ce avem de făcut, noi ce nu prea ne împăcăm cu vaccinurile? Știm bine că protestele nu au prea mare efect, demonstrațiile sunt controlate foarte ușor de cei de sus iar răzmerița este practic imposibilă la nivelul nostru de organizare.

Flamura Verde vă prezintă în premieră soluția finală și totală. Unica și singura soluție infailibilă, dar și revoluționară prin caracterul ei temerar și dârz. Glumesc! E o soluție simplă pe care în sistemul nostru medical (ca să nu-i zic corupt am să-i zic plin de înțelegere la nivel uman.. ) o poate pune oricine în aplicare: ne luăm carnețelu-n dinți la medicul vaccinator și contra unei discuții motivate îl convingem ca în loc de brațul copilului să folosească brațul fotoliului sau chiuveta pentru a evacua lichidul din fiolă. Plătim consultația, plătim și vaccinarea obligatorie dacă este cazul, dar nu ne lăsăm copilul otrăvit de jivine.

Pentru cazul în care copiii sunt vaccinați în școli, este musai a ne atenționa copiii să nu se lase înțepați nici în ruptul capului de nimeni și nimic, iar școlii putem motiva că ne lăsăm copiii vaccinați doar în condiții drastice de igienă la medicul nostru privat.

Ca o mică explicație a vaccinărilor obligatorii, doar pentru cine nu știe, vă voi da câteva posibile motivații.

1. Cineva, în general un producător din industria medicamentelor, dorește musai să-și vândă produsul și șpăguiește un oficial pentru a-l declara vital pentru sănătatea publică. (motivație financiară)

2. Cineva, în general un producător din industria medicamentelor, dorește dorește să îmbolnăvească populația pentru a avea clienți pe mai târziu. Trece pe la punctul 1, șpăguiește oficialul și merge mai departe. Afacerile sunt și ele făcute să fie gândite pe termen lung. Nu fac decât să porteze metoda vulcanizatorului care aruncă pioneze prin oraș. (motivație financiară)

3. Cineva dorește să sterilizeze o populație ce crează prea mari probleme intereselor vre-unei organizații – prin sărăcie, împotrivire sau rezistență la nou. Cei bogați vor avea resurse să-și rezolve problema mai târziu, nu? Respectiva organizație trece pe la punctul 2 unde convinge un producător să facă o mică afacere trecând pe la punctul 1. Cel mai la îndemână exemplu mi se pare vaccinarea împotriva cancerului de col uterin demarată prin 2007. (motivație conspiraționistă)

În concluzie aș vrea să subliniez că nicidecum prin panică ne vom rezolva problemele. Lupta cu sistemul trebuie făcută cu armele sistemului și cu credința că cei ce încearcă să ne vâre venin pe sub piele vor pieri în țepele urmașilor lui Vlad Țepeș. Știu că într-un final sau altul în-țeparea acestora este inevitabilă. Până una alta încerc să mă sustrag activităților ”obligatorii”

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: