Prima pagină > Anunțuri, Homosexuali > Sâmbătă se organizează vânătoare de poponari

Sâmbătă se organizează vânătoare de poponari

Din surse interne am aflat că Noua Dreaptă a organizat sâmbătă o manifestație care dorește a pune în valoare normalitatea.


Oameni ca mine și tine urmează să se întalnească pe la ora 10 dimineața în Piața Victoriei ca să mărșăluiască îmbrăcați decent și să scandeze lozinci despre lucrurile care ne-au fost lăsate moștenire de părinții și bunicii noștri.

Militant sau nu, de fiecare dată te simți că nu poți striga în gura mare lucrurile pe care le-ai lăsat în penumbra rușinii sau a impresiei inoculate din pricina faptului că s-ar putea să greșești. Cu excepția cazului în care știi că ești hoț, criminal sau mai violezi fetițe din când în când, nu greșești! Doar auzi mai des pe alții că greșești decât pe unii ca mine că ești normal.

Poponarii, minoritatea care vor să-și impună depravarea în societatea noastră, te cataloghează ”homofob”, drept pentru care tu stai să te gândești dacă de fapt nu te asemeni cu un xenofob, agorafob, fotofob sau hidrofob. Fobiile nu sunt intotdeauna boli. Boala, în situația de care vorbim, o au homosexualii. Infecția. Tu ești normal, și dacă-ți dai seama că ți se bagă pumnu-n gură acum ai ocazia să strigi în gura mare, pe stradă, păzit de jandarmi: ”România nu-i Sodoma”, ”Vrem normalitate nu diversitate”, ”Gay pe stradă, curve-n parlament!”, etc..

Flamura Verde, a aflat dintr-o singură sursă, deci neverificat, că asociația de poponari ACCEPT, organizează acest marș al diveristății cu un substanțial sprijin european. Din cei 300 de participanți declarați vor participa doar vreo 150 din care marea parte vor fi străini ce fac un soi de tur al paradelor de papagali. În Rusia și-au luat bastoane-n cap și o parte se află încontinuare în șoc. Sau la spital. Restului de depravați, Noua Dreaptă le pregătește o surpriză explozivă. Le demascăm decăderea prin a fi noi înșine. Normali.

 

Categorii:Anunțuri, Homosexuali
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: