Prima pagină > Anunțuri > Mâine 6.07.2011 – Primul Ministru al Israelului – Benjamin Netaniahu, este primit la Cotroceni și la Guvern. Veniți cu noi să îi spunem în față ce gândim

Mâine 6.07.2011 – Primul Ministru al Israelului – Benjamin Netaniahu, este primit la Cotroceni și la Guvern. Veniți cu noi să îi spunem în față ce gândim

Mâine 6.07.2011 – Primul Ministru al Israelului – Benjamin Netaniahu, este primit la Cotroceni și la Guvern pentru a cere sprijinul României în ședința ONU din septembrie, împotriva recunoașterii unui stat palestinian.

Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR) și Forumul Creștin Noua Dreaptă vor depune mâine 6.07.2011 o cerere de audiență și un memoriu la Președenția României – privind poziția societății civile cu privire la poziția ce trebuie adoptată de România la ONU în chestiunea recunoașterii statului palestinian.

Prezenţa în România a Primului Ministru Israelian Benjamin Netanyahu – în aceste zile – reprezintă un prilej de a încerca să clarificăm  “activitatea” unor evrei-comunişti în epoca postbelică din România (Al Doilea Război Mondial).

Nu putem uita că marea majoritate a “torţionarilor” şi “educatorilor” din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit şi torturat  sunt de mii de români (opozanţi ai regimului comunist) au fost de etnie iudaică.

Cerem – în numele românilor din România şi din întreaga lume, Primului Ministru al Israelului să adopte o poziţie corectă faţă de crimele săvârşite de evreii comuniști,  şi să condamne public holocaustul komunist.

rapcea.ro

Categorii:Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: