Prima pagină > Anunțuri, Credință, Iredentism, Istorie, Politica, Tradiţie > Comemorarea eroului național Avram Iancu – 11 septembrie la Țebea

Comemorarea eroului național Avram Iancu – 11 septembrie la Țebea

 

Ca în fiecare an, Noua Dreaptă participă la comemorarea lui Avram Iancu la Țebea.

Pentru cei care au deschis tranzistoarele mai târziu, Avram Iancu nu este o păpușă cu care se juca Csibi Barna, ci conducătorul revoluției de la 1848, prin care noi românii, ne-am afirmat cu tărie identitatea noastră națională, dragostea de neam și patrie, dragostea față de limba română și iubirea de Dumnezeu.

Cu ocazia acestei revoluții, nații vecine precum Ungaria, Austria și Rusia, și-au reafirmat și întărit relațiile cordiale cu sângele martirilor noștri. La fiecare destabilizare a țării noastre ne-au sărit în ajutor încercând sa ne degreveze de conducerea propriei noastre țări prin preluarea de teritorii.

Tot la fiecare destabilizare națională (de data aceasta vorbind serios) au existat români adevărați cu care ne vom mândri cât va mai dăinui limba română: Avram Iancu, Simion Bărnuțiu, Alexandru Papiu Ilarian, Simion Balint, ș.a. (în Ardeal), Alexandru Ioan Cuza, Alecu Russo, Costache Negri, ș.a. (în Moldova), Gheorghe Magheru, Ion Heliade Rădulescu, Christian Tell, s.a. (în Țara Românească).

Așadar, pentru a cinsti sufletul românesc, vă invit să participați cu mic cu mare. Nu pentru Noua Dreaptă, nici pentru muzica de acolo, nici pentru gratarul pe care vi l-ați putea face, ci pentru a ne afirma cât mai mulți sentimentul naționalist. Doamne ajuta!

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: