Prima pagină > Anunțuri, Istorie, National > Noua Dreaptă, singura organizație politică care a făcut o adevărată demonstrație de naționalism la Țebea în 2011

Noua Dreaptă, singura organizație politică care a făcut o adevărată demonstrație de naționalism la Țebea în 2011

Anul acesta la Țebea, duminică 11 septembrie 2011, printre puzderia de chioșcari cu cafele, beri și mici la grătar, artizani cu icoane, mărgele, comercianți de îmbrăcăminte sau jucărele, sau pur și simplu turiști, au mai existat și câțiva oameni care și-au amintit și de Avram Iancu.

De dimineață, pe după ora 8, nu se mai putea intra la slujbă în biserică pentru că autoritățile locale sigilaseră zona pentru oficialitățile de rang înalt ce urmau să apară la depunerea de coroane. În jurul bisericii se adunase o mulțime de aplaudaci ce așteptau cuminți clipa în care trebuiau să bată din palme. Autoritățile s-au strâns când mulțimea, fără nici o dispoziție în a-i aclama, deja se strânsese în număr mare. Crin Antonescu, Liviu Dragnea și Vadim Tudor au fost vedetele zilei. Așadar românilor li s-a servit la felul principal un cârnat afumat, un cârnăcior plin de E-uri și o feliuță de parizer expirat.

La depunerea de coroane s-au îmbulzit o sumedenie de partide politice, instituții statale și O.N.G.-uri. PRM-ul, în goana sa neobosită pentru câteva feliuțe de parizer mediatic suplimentare a folosit un tertip pe care-l pun la dispoziția oricărei organizații dornice de așa ceva: au pus pe lista depunerii de coroane toate filialele posibile din zonă, așa ca mister Vadim Tudor, care a fost și crainicul coroanelor și-a strigat cu mândrie numele partidului său de aproximativ 15 ori. Probabil că n-au avut bani de mai multe coroane, căci altfel îi învățam întreaga structură a organizației.

După depunerea coroanelor, aplaudacii s-au strâns fiecare pe la corturile partidelor de care aparțineau și s-au pus pe mâncat și băut. Liderii politici și-au făcut rondul de baie de mulțime înconjurați claustrofobic de aplaudacii proprii. Singurul element care lipsea era mulțimea.

Singurii care au făcut diferența dintre pâinea, micii pe grătar și circul politicienilor a fost Noua Dreaptă care a întins un drapel de peste 20 de metri și plimbându-l printre oameni a cântat: ”Trăiască duhul lui Iancu, trăiască moțul între moți, Câmpia Libertății spune, că Avram Iancu suntem toți!”, amintind astfel tuturor celor prezenți că avem cu ce să ne mândrim că suntem români, că aplauzele ar trebui auto-adresate, că a fi român – istoric vorbind – reprezintă o onoare și o datorie în a continua direcțiile date de strămoșii noștri.

Camarazii prezenți au venit din Arad, Alba, Bacău, Basarabia, Bistrița, București, Cluj, Gorj, Hunedoara, Italia, Mureș, Orăștie, Sibiu, Tg.Jiu, toți pe cheltuială proprie, fără nici un beneficiu de aplaudac. În Noua Dreaptă nu primești nimic. Aici trebuie doar să dai. Pentru România!

Flamura Verde

Membru Noua Dreaptă

legitimație nr. 1848

Anunțuri
  1. Ilie
    20/09/2011 la 19:03

    Noua Dreapta NU este organizatie politica !!!
    Noua Dreapta este o Asociatie, adica o entitate care nu urmareste obtinerea de profit (precum sunt societatile comerciale) si nici nu are ca obiectiv politica (cum sunt partidele politice)

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: