Prima pagină > Anunțuri, Ţigani > Filmul evenimentelor crimei de la Giurgiu

Filmul evenimentelor crimei de la Giurgiu

Circulă prin Giurgiu o variantă neoficială a ceea ce s-a întâmplat de fapt în cazul uciderii sportivului de culoare. Nu am reușit să o aud de la un martor direct, dar auzind-o din două surse total separate mi-am spus că merită povestită.

Orașul este terorizat de clanurile țigănești. Se zice că șeful clanului ”butoane”, Octavian Grecu, l-ar fi ajutat în 2008 pe actualul primar PNL, Lucian Iliescu, să câștige alegerile, drept pentru care primarul ar fi urmat să-l numească cetățean de onoare pe Grecu. Banii pe care îi are clanul ”butoane” sunt scoși din cămătărie, proxenetism-prostituție, taxe de protecție, trafic de influență și jocuri de noroc. Cu acești bani (dar și prin intimidări și frică), clanul și-a apropiat și poliția de partea sa.

În seara de sâmbătă spre duminica (8 spre 9 octombrie 2011) sportivul, împreună cu câțiva colegi (2 americani, un sârb și 2 români), sărbătorea la clubul Emoticone (care se pare că este un cuib al clanului) victoria împotriva echipei Dinamo. Sportivul american a încercat să agațe o tânără de la o masă, moment în care unuia din băieții lui don’ Grecu, Tăsoi sau Căpățână, i s-a urcat orgoliul la cap și s-a dus să-i certe sportivului îndrăzneala de a-i face ochi dulci protejatei lui. Spiritele s-au încins și cei doi s-au luat la ceartă fiecare pe limba lui, căci se pare că americanul nu prea știa română iar despre țigan sunt sigur că nu o stăpânește. În cele din urmă, acest fiu al lui Grecu l-ar fi lovit pe american de acesta s-a răsturnat cu canapea/scaun cu tot, lovindu-se în consecință cu capul și de podeaua clubului. Colegii sportivului au sărit în ajutor dar după cum puteți și singuri constata, gestul lor a fost tardiv.

Baschetbalistul a fost dus la spital unde nu i s-a făcut nimic din cauză că a fost greșit diagnosticat cu comă alcoolică. După circa 14 ore a fost dus la spitalul Bagdasar unde nu i s-a mai putut face nimic și din păcate a murit.

În aceeași dimineață băieții lui Grecu, Tăsoi și Căpățână au părăsit municipiul, casetele de la camerele de supraveghere din club au fost ascunse sau distruse, martorii au fost intimidați să nu spună nimănui adevărul, iar mai spre seară, supranumitul ”Gipsy”, plătit bine și asigurat că va fi scos nevinovat la proces, s-a predat poliției și și-a recunoscut fals crima.

De ce se dorește mușamalizarea cazului? Ei bine, poliția este pe statul de plată al ”butoanelor” iar primarul ”butonat” nu dorește să se facă prea mult tam-tam pe seama sa de teama DNA-ului. Ca o paranteză, lumea din Giurgiu nu-l place pe primar pentru că n-a prea făcut treabă și întreține atmosfera încordată în oraș prin tolerarea fărădelegilor țigănești, dar, paradoxal este la al 4-lea mandat.

Știați că cei care încearcă să aprindă o lumânare lângă locul unde a fost ucis sportivul este luat la ochi pentru intimidare?

Știați că toți membrii clanului conduc mașini fără să fi frecventat școala măcar odată?


Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: