Prima pagină > Sănătate > Fructe benefice pentru organism şi asemănarea acestora cu anumite organe

Fructe benefice pentru organism şi asemănarea acestora cu anumite organe

În ceea ce urmează veţi putea vedea o serie de asemănări între fructe sau legume şi diferite organe şi efectele benefice ale acestor alimente asupra respectivelor organe.

Un morcov în secţiune pare un ochi omenesc. Pupila, irisul şi celelalte linii se văd la fel cu ale ochiului omenesc…

Da, ştiinţa acuma ne arată,că morcovul în mare măsură optimizează fluxul de sânge spre ochi, ajutându-l la funcţionarea lui.

 


Roşia are patru cămăruţe şi sunt roşii. Inima are 4 cămăruţe şi sunt roşii. Toate investigaţiile demonstrează că  roşiile sunt compuse din licopină şi  sunt de fapt, pure alimente pentru inimă şi sânge.

 

 

Strugurii prinşi într-un ciorchine şi au forma unei inimi. Fiecare boabă de strugure pare a fi o celulă sangvină şi toate investigaţiile din ziua de azi demonstrează că strugurii sunt un puternic aliment vitalizant  pentru inimă şi sânge.

 

 

 

 

O nucă arată la fel cu un mic creier, o emisferă dreaptă şi una stângă, creierul superior şi creierul inferior,  inclusiv încreţiturile şi pliurile din nucă, sunt la fel cu circumvoluţiunile creierului. Acuma ştim că nucile ajută la dezvoltarea a mai mult de 3 duzini de neurotransmiţători pentru funcţionarea creierului.

 

Fasolea, al cărei nume în engleză este Kidney Beans  (Kidney=rinichi, Beans=fasole) de adevărat vindecă şi ajută la menţinerea funcţiilor rinichilor şi chiar arată exact la fel cu rinichii omului.

 

 

 

Ţelina, legumele rădăcinoase, răbarba şi multe altele care au formă asemănătoare cu oasele, aceste alimente aduc un aport esenţial în fortificarea oaselor. Oasele au 23% sodiu şi aceste alimente au 23% sodiu. Dacă nu ai suficient sodiu în dieta ta, corpul îl extrage din oase, făcându-le debile. Aceste alimente întăresc şi suplinesc nevoile scheletului nostru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avocado, vinetele şi perele ajută la sănătatea şi funcţionarea burţii şi cefei la femei, ele arată la fel cu aceste organe. Investigaţiile din ziua de azi ne arată că, dacă o femeie mănâncă un avocado pe zi, hormonii ei se balansează,  elimină greutatea nedorită şi previne cancerul cervical. Durează exact 9 (nouă) luni să crească un avocado, dela înflorire şi până la maturitatea fructului şi are mai mult de 14.000 componente chimice de nutriţie în fiecare din aceste alimente (ştiinţa modernă a studiat şi a numit doar 141 din acestea).

Smochinele sunt pline de seminţe si atârnă în pereche când cresc. Smochinele cresc mobilitatea spermei masculine si sporesc cantitatea de spermă, prevenind infertilitatea la bărbaţi.

 

 

 

 

 

Cartoful dulce (camote) este foarte asemănător pancreasului şi de fapt, reglează indicele glicemiei la diabetici.

 

 

 

 

 

 

 

Portocalele, mandarinele si alte fructe citrice, se aseamănă glandelor mamare ale femeilor, si ajută la sănătatea si fluxul miscării limfatice în sâni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceapa este foarte asemănătoare celulor corpului. Studiile relevă că ceapa ajută la curătirea deseurilor materiale din toate celulele corpului. Inclusiv ne produce lacrimi care spală stratul epitelial al ochilor. Alt aliment este usturoiul, care ajută şi el la eliminarea deşeurilor materiale şi radicalilor liberi din organism.

 

 

 

 

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: