Prima pagină > Anunțuri, Conspirații, Corupţie, Evrei, Maghiari > Spurcăciunea sufletească a democrațiilor “occidentale”

Spurcăciunea sufletească a democrațiilor “occidentale”

Recentul scandal în care este implicat preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, as scos la iveal faţa întunecată a democraţiilor occidentale, a retoricii europene de doi lei, a mândriei mânjite de a fi vest-european, civilizat, cu restricţii pe piaţa muncii şi veşnic lucrător cu două măsuri.

Micuţul evreu din Ungaria ajuns preşedinte al Franţei a fost printre primii lideri europeni care a lansat atacuri militare împotriva lui Muamar Gaddafi, susţinut de o mulţime de isterici ai democraţiei, delirând prin ziare, televiziuni şi reţele sociale web, despre cum se va instaura democraţia în Libia. Adevărul este atât de sec şi de cinic, încât pare aproape ireal: Sarkozy a fost sponsorizat în campania electorală de către “dictatorul” Gaddafi şi pentru a şterge urmele acestor afaceri necurate, l-au ucis. Pur şi simplu.

Potrivit unei anchete realizată de Mediapart, Takieddin l-a sfătuit pe Sarkozy, înainte şi după ce a devenit preşedinte, cum să negocieze mai multe contracte militare cu regimul Gaddafi, inclusiv pentru livrarea de tehnică informatică menită să contracreze sistemele americane de interceptare Echelon. Muammar Gaddafi însuşi a susţinut că a sprijinit financiar campania prezidenţială a lui Sarkozy, în 2007, prin retrocomisioane plătite Parisului.

Franţa a fost primul stat NATO care a lansat lovituri aeriene împotriva regimului Gaddafi, în 2011. Fiul lui Gaddafi, Saif al –Islam, care cunoaşte detaliile afacerilor cu Republica Franceză, va fi judecat în Libia şi riscă să fie condamnat la moarte de noul regim, potrivit Cotidianul. Deci noul regim-marionetă “democratic” din Libia va încerca să ucidă şi ultimul martor direct al acestei afaceri necurate.

Mai mult, se pare că tot Sarkozy a fost o persoană cheie care a organizat sponsorizarea rivalului la preşedinţia franceză a lui Jaques Chirac, Edouard Balladur. Banii, veniţi pe o filieră pakistaneză şi saudită, au însumat 84 de milioane de euro sub forma unor comisioane ascunse în tranzacţii de armament şi tehnică militară. Deja doi apropiaţi ai lui Sarkozy, Nicolas Bazire, managerul campaniei electorale din 2007 a preşedintelui şi martor la căsătoria sa cu Carla Bruni, şi Thierry Gaubert, fost şef de cabinet al lui Sarkozy, au fost reţinuţi deja de autorităţile franceze în acest dosar.

Privim deja de ceva vreme cum ţările arabe din Africa şi nu numai par să fie cuprinse de febra unor revoluţii democratice susţinute de ţările vest-europene. Vedem cu în Egipt, după un scenariu identic cu cel din România, regimul dictatorial Mubarak, a fost înlăturat de la putere de armată, pentru ca apoi aceasta să ţină de putere cu dinţii în timp ce egiptenii îşi cer democraţia câştigată în stradă, asemeni fenomenului Piaţa Universităţii. Vedem cu Gaddafi a fost împuşcat ca un câine de rebelii înarmaţi de Franţa şi Germania, tot în numele democraţiei. Înţelegem acum că, de fapt, în Libia am văzut un direct un asasinat politic ordonat de Sarkozy, un preşedinte “occidental” care dorea doar să şteargă urmele unor tranzacţii dubioase, care au dus la câştigarea alegerilor prezidenţiale. Deci dacă francezul sau alţi politicieni de seamă care ne dau directive din sălile de şedinţă de la UE, au ajuns unde sunt prin banii dictatorilor nord-africani, ce putem spune despre democraţiile vest-europene şi creaţia lor diabolică care se doreşte supra-stat, Uniunea Europeană?

 De George Bara – NapocaNews

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: