Prima pagină > Anunțuri > Astăzi 19 ianuarie, Noua Dreaptă iese în stradă la protestele din Piaţa Universităţii

Astăzi 19 ianuarie, Noua Dreaptă iese în stradă la protestele din Piaţa Universităţii

După aproape o săptămână în care am urmărit distrat panarama de răzmeriţă creată în Piaţa Universităţii, astăzi USL-ul se „aliază” cu protestatarii, promiţând că va participa cu 10.000 de oameni într-un marş cu o rută ruşinoasă prin simplul fapt că evită adevărata zonă de protest. Le e teamă de huiduieli. Ei care susţin că au sprijinul a 80% din populaţie se tem tocmai de cei pe care teoretic se reazemă. Politicienii trec zilele astea printr-o perioadă confuză. Cei de la putere preferă să-şi ţină pliscul ca să nu-şi aprindă paie-n cap, iar cei din opoziţie fac ce ştiu mai bine: se lamentează.

Odată cu marşul opoziţiei, Noua Dreaptă iese în stradă pentru a-i întreba pe români dacă se simt reprezentaţi de cineva din scena politică. Există măcar un singur personaj curat şi cu intenţii bune? Ne putem noi baza pe cineva că va lua locul preşedintelui actual şi va acţiona în interesul nostru? USL cu siguranţă nu este soluţia.

 

Anunțuri
Categorii:Anunțuri Etichete:
 1. Stray Data Point
  23/01/2012 la 00:06

  Lol, v-au huiduit pensionarii mai rau ca pe aia cu marijuana. Slava cerului, inseamna ca mai exista bun simt in tara :D

  • 23/01/2012 la 05:53

   Daca nu ai fost acolo inseamna ca te-ai lasat manipulat de televiziunile opozitiei. Uite aici un link cu ce s-a intamplat de fapt.

 2. Stray Data Point
  23/01/2012 la 20:25

  daca USL e naspa si rau ca vrea sa confiste politic mitingul, voi ce cautati acolo? Nu sunteti si voi un partid cu o agenda electorala? Ati facut fix ca opozitia, v-ati dus sa profitati de confuzie, poate-poate va asculta cineva…

  Si ziceti ca ei sunt acolo manipulati de partide profitoare… Partidul vostru e scutit de aceasta calificare prin dispensa speciala de la Dumnezeu, sau cum? Normal ca lumea s-a enervat.

 3. 24/01/2012 la 00:25

  Noua Dreaptă nu este un partid politic, ci o organizație non-guvernamentală, precum Asociația Victimelor Mineriadelor cu care am participat la acea acțiune. Aceste două ONG-uri au participat la acel eveniment din partea societății civile. Nu vreau să neg faptul că N.D. nu vrea să își întemeieze un partid în viitor, dar semnalul pe care noi l-am tras rămâne în picioare cu atât mai mult cu cât ”noi” nu am sărit la nimeni din piață cu care nu ne-a făcut plăcere că ne întâlnim (vezi mișcarea Occupy Wall Street).

  În orice caz, dacă doriți să căutați nod în papură în continuare veți reuși, dar sugestia mea este să nu ne priviți cu condescendență înainte de a ne cunoaște mai bine intențiile. Manipularea din media este multă și mare. Albă, grasă și frumoasă. Afară de aceste bloguri, noi nu avem canale mediatice pe care să le folosim pentru a ne face cunoscuți, iar oponenții noștri sunt cu mult mai potenți financiar decât noi. De aceea vă rog din nou să nu ne judecați după măsura pe care o primiți pe căi să le zicem ‘oficiale’.

 4. alexandru
  18/04/2012 la 05:03

  Nu pot participa alaturi de niste oameni care incalca drepturile fundamentale ale
  oamenilor.

 1. 20/01/2012 la 09:16
 2. 20/01/2012 la 09:40

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: