Prima pagină > Uncategorized > România nu-i Sodoma

România nu-i Sodoma

România nu-i Sodoma

Imagine de la Marşul Normalităţii organizat de Noua Dreaptă în 2012

Dintr-o tara crestin-ortodoxa nu va permitem sa faceti ce vreti cu 20.000.000 de romani.

1) Cine va credeti voi cei care sunteti platiti de un popor intreg sa decideti in defavoarea poporului roman?

2) Cum va permiteti sa scoateti religia din scoli?

3) Cum va permiteti ca, in cartile de identitate C.I. sa nu mai fie scris numele parintilor, adica mama si tata, pentru a nu fi deranjate familiile europene de homosexuali.

4) Cum va permiteti sa puneti presiuni pe preotii ortodocsi ca in Slujbe sa nu mai pomeneasca de familia traditionala adica barbat si femeie, pentru ca deranjeaza familiile de homosexuali.

5) Romania a fost si va ramane o tara crestin-ortodoxa.

6) Pe aceasta cale cerem autoritatilor sa revina la C.I. in care sunt trecute numele ambilor parinti (mama – tata care sunt de sexe diferite adica barbat si femeie);

7) Cerem sa fie modificat articolul 48 din Constitutia Romaniei (familia) unde scrie in actualula Constitutie ca: „familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti„, dar soti, pot fi si doi barbati sau doua femei, ceea ce lasa loc familiilor de homosexuali in viitor sa intemeieze o familie ceea ce este inadmisibil si neortodox. Pentru aceasta, cerem modificarea in felul urmator:

„Casatoria se poate incheia NUMAI intre barbat si femeie, acestia avand varsta de cel putin 18 ani.”Aceasta modificare apartine D-lui Constantin Cojocaru initiatorul Constitutiei Cetatenilor.

Domnilor parlamentari, nu mai dormiti. Treziti in voi, morala crestina pe care ati avut-o de la parintii vostri, inainte de a ajunge acolo unde sunteti acum. Nu nenorociti un popor intreg pentru niste jocuri politice si niste galbeni.

Cei care debiteaza aceste modificari, nu sunt romani, nu sunt ortodocsi, doresc ca poporul roman sa fie pe o cale gresita si imorala.

Cei care doresc sa introduca educatia sexuala in scoli in locul RELIGIEI, ii sfatuiesc ca aceasta sa o faca acasa pentru ei si copii lor, nu pentru intregul popor roman.

Miscarea Noua Dreapta, o miscare crestin-ortodoxa, care va lupta pentru mentinerea religiei in scoli si impotriva tuturor celor care incearca sa incalce drepturile civice a romanilor crestini – ortodocsi.

Noua Dreapta, Pentru Dumnezeu, Neam si Tara !

Angel Popescu
Noua Dreapta filiala Arad
Arad 21.11.2014.

Reclame
Categorii:Uncategorized
 1. 13/04/2015 la 00:58

  Buna ziua, am dat peste blogul domniilor voastre plecind de la „nom de guerre”-ul unor comentatori ai stirilor de pe mediafax.
  O nelamurire, exprimata si acolo, pe care o sa imi ingadui sa o reproduc/citez :
  „ieri, 23:42
  .. Pina la urma , verde ca veninul si iarba proaspata de primavara nu e defapt steagul islamului ? Lamuriti-ma si pe mine, domnilor atit de aprinsi cu dreapta cea noua dar naravul ba.”

  In cazul in care comentatorii cu ochii rosii de furie de pe respectivul site nu va reprezinta, imi cer scuze.

  • 13/04/2015 la 22:42

   Nu stiu exact daca inteleg intrebarea dumneavoastra, dar am sa plec de la premiza ca ma intrebati daca steagul nostru verde are legatura cu islamistii. Ei bine, Noua Dreapta nu are nici pe departe legatura cu islamul. Noi suntem o organizatie nationalist-crestina ce militeaza pentru conservarea valorilor traditionale romanesti, printre care si promovarea familiei formate dintr-un barbat si o femeie, cuplu care printre altele poate si contracara declinul demografic pe care-l inregistreaza tara noastra.

   Cat despre ochii rosii despre care aminteati, Noua Dreapta nu promoveaza o politica de intoleranta catre homosexuali ci catre exprimarea obiceiurilor lor in public pe de o parte si catre obiectivele acestora din care amintesc: casatoria (ca si institutie legala) intre persoanele de acelasi sex si adoptia copiilor de catre cupluri homosexuale.

   Pentru orice alte nelamuriri nu ezitati sa ne adresati alte intrebari. Va stam la dispozitie cu cea mai mare placere.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: